otrdiena, 2011. gada 25. oktobris

tehno sparģeļi :D .... gruti izdomat nosaukumus

šodien vai nu kāda trešā prognoze, vai vēl nezin kas, bet diena nav no labākajām.. pirmkārt jau bija jāmostas pl. 7, un bija vēl tumšs ārā,..fuu ..:( nepatīk man tādi rīti, nemaz negribu domāt, kādi būs novembrī un decembrī, ja jābrauc no rīta agri uz skolu,kad vēl tumšs.. Skolā arī skolotāji tādi borzie šodien bija.. un vēl visādi nieki nokaitināja..
Vispār šī nedēļa ir praktiski pēdējā pirms eksāmeniem, jo nākamajā būs tikai lekcijas jautājumiem..nebūs nekādas jaunās tēmas vai tml.
Veikalā bija atlaide Briseles kāpostiņiem, pagaršoju..tīri labi. Laikam pirmo reizi ēdu,vai arī neatceros,ja būtu ēdusi.. Te viņiem ir populāri arī sparģeļi :D (tehno-sparģeļi :D haha.cerams,ka kāds no manas Baltinavas klases šito lasa) ..laikam kaut kad būs tie arī jāpamēģina.
Tā kā drāma arī ar manas istabas apsildi turpinās, tad jāsāk meklēt kāds sildītājs, bet tagad nav ne jausmas-kur, jo veikalā, kur es domāju, ka būs-nekā! un pat pārdevējs teica,ka nezina, kur pilsētā var dabūt tādus. Hm.
Pēcpusdienā vismaz aizgāju uz body fit pie foršā trenera :) Tai sporta centra sarakstā vairākas reizes nedēļā ir bodyfit,bet treneri ir dažādi. Otrdienās gan ir baigi foršais..mums jau tā tur ir diezgan skaļa mūzika, bet viņš vēl var pārdziedāt to! :D (pārdziedāt manā šejienes tulkojumā ir domāts -dziedāt skaļāk par skanošo mūziku)..
phu,tagad tāds patīkams nogurums.. apēdu savu jogurta-kūciņu..beidzot izdevās:) pirmajā reizē iesācēja veiksme nenostrādāja un tas bija vairāk kā jogurts ar želatīna gabaliem :D ..bet tomēr laikam jāsāk atkal kko pamācīties :/


visi izskatās dusmīgi,bet nebij nebij tā :)
svētdien biju nelielā tūrē pa pilsētas centru ar koučsērferiem. Couch surfing īsumā ir saits internetā, kur cilvēki var sameklēt viens otru un sarunāt naktsmājas , kad dodas ceļot. Bet nu tur arī ir tādas kā domubiedru grupas un tad nu dažreiz Groningenas koučsērferi rīko tikšanās, vakariņas un ,kā ,piem.,šoreiz- pilsētas ekskursiju...;) neteikšu,ka bija baigi jautri, bet nekas :) bildes gan jau redzējāt manos draugos..




Pirmdien nopelnīju savu ceturto kredītpunktu priekšmetā "english prezentāciju prasmes"..vajadzēja uzstāties ar savu trešo-pēdējo prezentāciju šai priekšmetā un skolotāja novērtēja ar "apmierinoši" vai "neapmierinoši"..un visi ieguva "apmierinoši"..cik neinteresanti!:D

labi,pagaidām viss,..jāuztaisa karsta tēja,jo atkal vēsi.. un jāsāk atkārtot vārdiņi . Ich mochte das Klaviere spielen. Meine Mutter ist Lehrer.
:D haha. māku uzrakstīt vienkāršus teikumiņus..

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru